Verzendbeleid

INTERNATIONALE VERZENDING
Wij bieden wereldwijd gratis verzekerde en bijgehouden verzending, zodat iedereen kan genieten van onze prachtige producten! Helaas kunnen we de internationale verzending of het transittijd-/inklaringsproces niet versnellen, dus soms kunnen de verzendtijden iets langer duren, dit ligt buiten onze macht.

Alle bestellingen worden binnen 1-3 werkdagen na aankoop verzonden.

VERZENDTIJD:
VS en Canada: 7 - 21 dagen
Australië en Nieuw-Zeeland: 7 - 21 dagen
Europa: 7 - 21 dagen
Rest van de wereld: 7 - 21 dagen
Als u zojuist een verzendmelding heeft ontvangen, kan het 1 tot 6 werkdagen duren voordat de trackinginformatie is bijgewerkt.

VERKEERDE ADRES:
Wij zijn niet verantwoordelijk als een pakket onbestelbaar is vanwege ontbrekende, onvolledige of onjuiste bestemmingsinformatie. We doen ons best om fouten te voorkomen door bij elke klant de verzendinformatie in de orderbevestiging te verifiëren.

GEMARKEERD ALS GELEVERD:
Als een artikel is gemarkeerd als succesvol afgeleverd door de binnenlandse postdienst in uw land (bijvoorbeeld USPS/Canada Post enz.) op het juiste adres dat u bij de bestelling hebt opgegeven, maar niet met succes is aangekomen, moet u contact opnemen met het plaatselijke postkantoor en een formele verklaring voor ons overleggen. van een verloren, gestolen pakket of niet afgeleverd pakket. Daarna zullen wij proberen u opnieuw een vervangende bestelling te sturen.


Neem zo snel mogelijk contact met ons op, zodat we u kunnen helpen. Elk geval is anders, dus zorg ervoor dat u alle relevante informatie vermeldt wanneer u contact met ons opneemt.

IMPORTBELASTINGEN / WEIGERING VAN PAKKET:
Wij zijn onder geen enkele omstandigheid verantwoordelijk voor eventuele invoerrechten, belastingen of douanekosten.

Als de bestelling in uw land aankomt en...

De klant weigert het pakket te accepteren
In het land van bestemming wordt geen poging ondernomen om het pakket af te leveren.
Wij verdienen het recht om het/de pakket(ten) achterwege te laten en zijn niet verantwoordelijk voor enige terugbetaling.